Produkter for arla norditaliensk (4)

Middelhavets Håndverksøl WEISSBIER

Middelhavets Håndverksøl WEISSBIER

Stil: Weissbier Alkohol: 5,4% IBUS: 16 TEKNISK FORKLARING: UTSEENDE: Lys gul, lett uklarhet som er typisk for stilen. Rikelig og vedvarende skum med kremet tekstur. DUFT: Aromer av korn og brød fra hvete, med noter av moden banan og en subtil sitrus, sammen med krydderaktige hint av nellik. SMAK: Kraftig med en fyldig smak som hvete gir, elegant syrlighet. MATKOMBINASJON: For de mer tradisjonelle passer den perfekt med tysk mat, som pølser eller pretzels. For de mer eventyrlystne, kombiner med krydret mat som thailandsk mat. Fisk og sjømat. Friske salater med sitrusnoter. INGREDIENSER: Vann, hvete malt, bygg malt, humle og gjær. ALLERGENER: Bygg og hvete
Mediterranean Håndverksøl IPA "UTEN ALKOHOL"

Mediterranean Håndverksøl IPA "UTEN ALKOHOL"

{"EXPLICACIÓN TÉCNICA":{"GUSTO":"Friskt og sitrusaktig øl takket være samspillet mellom humlene som balanseres med kombinasjonen av malter.","MARIDAJE":"Denne typen øl, som er så fruktig og litt bitter, er den ideelle kombinasjonen for rødt kjøtt, sauser, krydret mat, sterke oster, eller mer intense fisker som laks, osv. Det beste av alt er at siden den er alkoholfri, trenger du ikke å bekymre deg for annet enn å nyte.","VISTA":"Øl med en strålende honningfarge og hvitt, kompakt og vedvarende skum.","INGREDIENTES":"Vann, byggmalt, humle og gjær.","ALÉRGENOS":"Bygg","OLFATO":"Intens og frisk aroma av sitrus takket være bruken av humle i dry hopping.","HISTORIA":"IPA eller India Pale Ale er en av de ølstilene som har fått størst popularitet de siste årene, og for oss er IPA-stilen uten tvil en av de uunnværlige stilene. For at du skal kunne nyte den til enhver tid, lager vi dette ølet UTEN ALKOHOL."},"IBUS":"50","Estilo":"IPA"}
Cantabrian Ansjos i PREMIUM Olivenolje

Cantabrian Ansjos i PREMIUM Olivenolje

Smakfulle ansjosfileter fra Cantabrico i olivenolje. Laget etter tradisjonell metode, modne, rene og med riktig saltinnhold. Bør konsumeres innen 1 år fra produksjonsdato. Halvkonserverte, oppbevares mellom +5ºC og +12ºC. Når emballasjen er åpnet, dekk til med olje og konsumer før 5 dager. Avstå fra å spise for personer med fiskintoleranse. Vi behandler produktene våre med kjærlighet og respekt, og det vil du merke på bordet ditt. Ingredienser: Ansjosfileter, olivenolje og salt Nettovekt: 50 g Dreneringsvekt: 28 g SKU: RR-50
Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.